Al seu blog

Jorge Javier Vázquez, a Rocío Flores: «Deixa de treballar a la tele que destrossa la teva família»

El presentador ha escrit una carta carregada d’ironia dirigida a la col·laboradora d’‘El programa de Ana Rosa’

Jorge Javier Vázquez, a Rocío Flores: «Deixa de treballar a la tele que destrossa la teva família»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

«Deixa de treballar a la tele que destrossa la teva família». Així es titula una demolidora carta, carregada d’ironia, que Jorge Javier Vázquez li ha escrit a Rocío Flores. El presentador de Mediaset, que aquests dies està de baixa per una laringitis aguda, ha compartit una àcida reflexió sobre la presència de la filla d’Antonio David Flores a Telecinco, cadena que en més d’una ocasió ha sigut víctima dels seus atacs. 

«Estic compungit. Et veig de tant en tant a ‘El programa de Ana Rosa’ i pateixo. Perquè imagino el que ha de ser treballar en una cadena que destrossa la teva família», comença dient el conductor de ‘Sálvame’ i ‘Secret Story’.

«Entenc el dolor que t’ha de provocar rebre mes a mes els diners que guanyes per ser còmplice de l’empresa que causa tant neguit al teu negoci. Perdó, a la teva família», afegeix al seu blog.

Notícies relacionades

Per finalitzar, Jorge Javier li dona un consell a l’exconcursant de ‘Supervivientes’: «Deixa aquesta feina, carinyo. Ja veuràs què bé que et prova. Quan una porta es tanca sempre s’obre una finestra». «Estic convençut que amb la popularitat que has aconseguit no tardaran a cridar-te per concursar a ‘Tu cara me suena», acaba, fent referència a un programa de la competència. 

Rocío Flores, que aquesta setmana mostrava els nous retocs estètics a què s’ha sotmès, ha canviat radicalment d’opinió durant els últims mesos. Al principi, la filla de Rocío Carrasco afirmava que la televisió no entrava dins dels seus plans.  No obstant, després de defensar el seu pare a ‘GH VIP’ es va estrenar com a concursant de ‘reality’ a ‘Supervivientes 2020’. A més, l’abril d’aquest mateix any va fitxar com a col·laboradora a ‘El programa de Ana Rosa’