Segons la seva declaració de rendes

El gran sou de Toni Cantó: els seus ingressos econòmics es disparen gràcies a ‘Mask Singer’

L’actor i director de l’Oficina de l’Espanyol de la Comunitat de Madrid va declarar més de 137.000 euros d’ingressos, segons el Portal de Transparència

El gran sou de Toni Cantó: els seus ingressos econòmics es disparen gràcies a ‘Mask Singer’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cantar sota la màscara de Camaleó a ‘Mask Singer’ ha impulsat els ingressos econòmics de Toni Cantó. L’actor i actual director de l’Oficina de l’Espanyol de la Comunitat de Madrid va declarar retribucions per import total de 137.575 euros l’any 2020, quantitat que es queda en un rendiment net de 133.023 euros i que duplica el que va ingressar l’any 2019 (65.656 euros), segons la seva declaració de rendes publicada al Portal de Transparència.

En aquest document, que està obligat a publicar ja que és càrrec públic de la Comunitat de Madrid, també ve recollida la retribució de 75.000 euros que cobra pel seu càrrec com a director de l’Oficina de l’Espanyol, posició en què el va col·locar Isabel Díaz Ayuso el mes de maig passat.

Notícies relacionades

A més de la seva participació en el format musical d’Antena 3, Cantó també declara com a activitats per la qual ha rebut ingressos la firma d’un contracte amb l’editorial Penguin Random House, diversos tallers de comunicació i el seu càrrec com a membre de l’executiva i portaveu del grup parlamentari de Ciutadans a les Corts Valencianes. Cal destacar que en el document no es desglossen les quantitats exactes que donen aquest import total, per tant, es desconeix quant ha percebut per cada una.

Al capítol de béns immobles, l’actor i polític declara tenir una casa a Sant Carles (Eivissa), dos pisos a Madrid i Oropesa, un àtic a València. En total, quatre propietats que ascendeixen a un valor cadastral de 481.480 euros, als quals cal afegir els 3.800 euros que té en dos comptes diferents i un cotxe adquirit el març del 2020, que està valorat en 16.000 euros.