Vídeo

Netflix llança el tràiler del desenllaç de ‘La casa de papel’: «L’atracament més gran del món arriba al final»

La plataforma estrena el 3 de desembre els últims episodis de la sèrie

Netflix llança el tràiler del desenllaç de ‘La casa de papel’: «L’atracament més gran del món arriba al final»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Falta només un mes per a l’esperat desenllaç de ‘La casa de papel’. Netflix estrena el 3 de desembre el «volum 2» de la cinquena temporada de la sèrie, compost per cinc episodis que posaran fi a l’atracament del Profesor (Álvaro Morte) i la seva banda. 

La plataforma va estrenar al setembre la primera meitat de l’última entrega de la ficció, que manté en el repartiment Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna i Najwa Nimri, entre altres.

Per anar escalfant motors, Netflix ha llançat aquest dimecres el tràiler oficial de l’última entrega de ‘La casa de papel’. «L’atracament més gran del món arriba al final», es pot llegir en l’avançament que mostra els moments més difícils per a la banda.

Notícies relacionades

La Tokio (Úrsula Corberó) és morta i l’enemic, ferit i més temible que mai, segueix dins el Banc d’Espanya. En les hores més fosques, la banda afrontarà els reptes més grans: treure l’or amb un pla ple d’incertesa i mirar de sortir de l’edifici, envoltat per l’Exèrcit i amb els ulls del món ben pendents. Tot seria més fàcil si, almenys, el Profesor no cometés el gran error de la seva vida.

Els capítols finals de la sèrie estaran disponibles en el catàleg de la plataforma a partir del 3 de desembre. «És la temporada més èpica i emocionant», afirma Álex Pina, creador de la sèrie, que amb el seu equip ha pensat «com destrossar la banda i posar contra les cordes el Profesor». El resultat és una guerra que arribarà «a les cotes més extremes i salvatges».