Entre llàgrimes

Belén Esteban respon a Samanta Villar i abandona el plató de ‘Sálvame’: «Està mentint»

La col·laboradora ha respost a la periodista pel que va dir sobre ella a 8tv

Belén Esteban respon a Samanta Villar i abandona el plató de ‘Sálvame’: «Està mentint»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La resposta de Belén Esteban a Samanta Villar no s’ha fet esperar. Durant la tarda d’aquest dimarts, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha mostrat la seva indignació pels comentaris que va fer la periodista sobre ella en el programa ‘8maníacs’ de la catalana 8tv. Després que l’espai de Telecinco mostrés un ‘esquer’ sobre aquest assumpte, la de Paracuellos ha esclatat. 

Samanta va mostrar el seu rebuig de la manera com Belén i altres famosos han exposat els seus fills als mitjans de comunicació. A més, va afirmar que durant una publicitat de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, li va traslladar la seva opinió a la mateixa Belén. «Em va dir: ‘Sí, home, ¿jo no puc venir a parlar del pare de la meva filla? Doncs és clar que ho faré’. Jo li vaig respondre que no ho pot fer», va revelar. 

No obstant, l’ex de Jesulín ha desmentit la presentadora: «Samanta Villar està mentint. Jo en cap moment li vaig dir res». «Està mentint. En moltes coses té raó, però jo no m’he fet una prova amb el ‘predictor’ i he parit perquè ho vegin totes les càmeres d’Espanya», ha deixat anar amb referència a l’espai ‘9 meses con Samanta’ que es va emetre a Cuatro. 

Notícies relacionades

«Té raó que no havia de parlar tant, però em van dir ‘para’ i vaig parar», ha continuat dient Belén, que no ha ocultat la seva decepció amb Samanta: «Em fa gràcia, m’ha trucat 1.500 vegades per als seus programes. Jo al·lucino amb tot». «He reconegut que he parlat més del compte. No me’n penedeixo, he defensat la meva família i els seus drets», ha comentat. Més endavant ha aprofitat l’emissió d’un vídeo per abandonar el plató. «No vull que em gravin», se l’ha escoltat dir mentre marxava entre llàgrimes. 

Carlota Corredera ha explicat que la seva companya està «molt disgustada», tot i que ha volgut deixar clar que també està molesta per altres assumptes: «Entenc que no és només pel tema de Samanta». «Sabíem que això passaria tot just començar. Ella a la reunió ha esclatat a plorar i sabia que esclataria», ha assenyalat per la seva banda Carmen Alcayde.