A les xarxes socials

Alba Carrillo esclata contra Telecinco en un comunicat i anuncia que ha pres mesures legals

Alba Carrillo esclata contra Telecinco en un comunicat i anuncia que ha pres mesures legals
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alba Carrillo ha compartit un comunicat en el que anuncia que ha pres mesures legals contra els programes de Telecinco que han insinuat «d’una manera ridícula, grotesca i de mal gust una sèrie de calúmnies i difamacions» sobre la seva persona. Uns comentaris que s’haurien fet, segons escriu a les seves xarxes socials, amb l’objectiu d’«augmentar l’audiència» d’aquests espais. 

Cal recordar que, durant els últimes dies, la col·laboradora s’ha situat en el punt de mira de programes com ‘Sábado Deluxe’ i ‘Socialité’, on es va parlar d’una suposada infidelitat a la seva exparella Santi Burgoa. A més, aquest mateix cap de setmana, Alba va protagonitzar un desacord amb la direcció de l’espai nocturn, arribant a afirmar que li havien parat «un parany» durant el polígraf de la seva mare. 

En un extens escrit, la model no fa menció a aquests episodis però insisteix que s’ha atemptat contra el seu «honor, dignitat i reputació». «Davant aquestes insinuacions he pres les accions legals corresponents per frenar el que considero una cosa d’extrema gravetat», remarca. 

Alba mostra el seu «absolut rebuig» als mitjans de comunicació «que es vanaglorien a través del morbo, del mal, de la destrossa basada en la falsedat, en la calúmnia i en la mentida per ferir i danyar les persones amb l’única meta de poder esgarrapar uns dígits més d’audiència». 

La col·laboradora de ‘Sálvame’ i ‘Ya es mediodía’, que defensa «una televisió basada en la veritat i en l’autenticitat», considera que «no tot s’hi val en aquests formats que alguns estan esprement fins a l’asfíxia dels seus personatges i protagonistes». A més, insisteix que «hi ha uns límits que han de respectar-se». 

Notícies relacionades

«No es pot permetre que ens mostrin o ens facin creure d’una banda la seva denúncia, rebuig i disconformitat contra tot el que atempta contra les dones, enarborant la bandera del feminisme, i de manera paral·lela actuïn promovent i potenciant, en alguns d’aquests espais, l’odi i rebuig cap a la dona en virtut de la mentida», apunta. 

Alba assegura que arribarà «fins al final» amb aquest procediment i que pensa «exigir rectificacions immediates i urgents als responsables d’aquests espais», tot i que no n’esmenta cap de manera directa. 

Temes:

Alba Carrillo