Ho va recordar

Una comensal de ‘First Dates’ aprofita la seva cita per enviar un missatge a la seva exparella: «Em va enganyar»

El seu antic nòvio la va deixar per una altra

Una comensal de ‘First Dates’ aprofita la seva cita per enviar un missatge a la seva exparella: «Em va enganyar»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ’First Dates’ els solters proven sort en l’amor després de viure experiències molt diferents. Aquesta setmana hi va acudir una jove que intentava refer la seva vida sentimental després que la seva parella l’abandonés per una altra dona. Malgrat presentar-se al programa presentat per Carlos Sobera mostrant-se bastant forta, va recordar el seu exnòvio i li va dedicar unes paraules.

En concret, Ana María va tenir una cita a l’espai de Cuatro amb Juan. Un dels assumptes dels que van parlar al llarg de la nit va ser de les anteriors relacions que havien tingut cada un d’ells. El primer a sincerar-se va ser l’home, que va explicar que havia estat durant cinc anys amb una noia, però que s’havia acabat.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la dona va confessar que havia sortit durant 9 anys amb el seu antic nòvio, però que es va acabar perquè la va deixar per anar-se’n amb una altra noia. La confessió va fer que Juan s’interessés per saber si hi havia hagut mentides en aquesta història de part de l’exparella i ella va reconèixer que sí, que l’havia enganyat.

Per a sorpresa de molts dels espectadors i dels que es trobaven presents a l’estudi, Ana María va voler dedicar-li unes paraules al seu anterior nòvio. Encara va impactar més el que li va dir, ja que van ser una boniques paraules: «Des d’aquí et perdono», va confessar davant la cara d’incomprensió dels comensals.