Llista completa

‘Amor con fianza’, amb Mónica Naranjo, i els nous capítols de ‘Tiger king’, principals estrenes de Netflix al novembre

El nou ‘reality’ presentat per l’artista arribarà l’11 de novembre a la plataforma d’entreteniment

‘Amor con fianza’, amb Mónica Naranjo, i els nous capítols de ‘Tiger king’, principals estrenes de Netflix al novembre

NETFLIX

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Netflix inicia el mes de novembre amb una important llista de retorns i estrenes molt esperades, entre els quals, la primera temporada d’‘Amor con fianza’, el nou ‘reality’ de parelles presentat per Mónica Naranjo, que s’estrenarà el dijous 11 de novembre, dia tradicionalment vinculat a aquest gènere televisiu.

Al ‘reality’ produït per Fremantle (‘Mask singer’, ‘Got talent’), sis parelles viuran tres setmanes de bogeria en una espectacular vil·la en un entorn idíl·lic. Tots asseguren tenir una relació sincera, però ara, ho hauran de provar. Al llarg del programa s’aniran descobrint les mentides i veritats dels concursants. Tots se sotmetran a l’‘eye detect’, un revolucionari detector que analitza les alteracions involuntàries que es produeixen a l’ull al mentir. Les parelles competiran per un premi en metàl·lic de fins a 100.000 € sabent que, a Amor con fianza, les mentides tenen un preu molt alto... Dir la veritat, per dolorosa que sigui, els farà guanyar diners, però, si menteixen, la xifra disminuirà automàticament.

A ‘Amor con fianza’ els concursants aviat descobriran que hauran de passar temps allunyats de les seves parelles i que no estaran sols. Rebran la inesperada visita d’amors que creien superats, de persones que ja van posar la seva relació en perill, incloses les seves exparelles, i de desconeguts amb qui comparteixen alguna cosa més que afinitat. Els concursants podran saber el que està passant en l’altre grup però ¿seran capaços de confiar l’un en l’altre?

‘Tiger king’ – Temporada 2 – 17 de novembre

Una altra de les estrenes destacades de Netflix aquest mes d’octubre és la segona temporada de ‘Tiger king’, que arribarà el 17 de novembre. La saga amb Joe Exotic entre reixes i Carole Baskin a punt de quedar-se el seu sòrdid zoològic. A més, aquesta temporada ve carregada de noves revelacions sobre els motius, rerefons i secrets dels propietaris de grans felins més infames dels Estats Units. Vells enemics i ‘eneamics’ com Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover i James Garretson tornen per a una altra remesa d’assassinats, caos i bogeria. Si algú creia saber de què anava tota aquesta història, que es prepari.

‘Alerta roja’ – 12 de novembre

Notícies relacionades

Quan la Interpol emet una alerta roja –màxima ordre de detenció contra els criminals més buscats del món–, John Hartley (Dwayne Johnson), el millor criminòleg de l’FBI, treballa en el cas. La seva recerca internacional l’arrossega al cor mateix d’un arriscat atracament, on es veu obligat a col·laborar amb el lladre d’art més gran del món, Nolan Booth (Ryan Reynolds), per atrapar l’Alfil (Gal Gadot), la lladre d’art més buscada del planeta. La trepidant aventura porta el trio per tot el globus: a una pista de ball, a una presó remota, a les profunditats de la selva i, el pitjor de tot, a la seva mútua i constant companyia. Ritu Arya i Chris Diamantopolous s’afegeixen al repartiment estel·lar. La direcció i el guió de la pel·lícula van a càrrec de Rawson Marshall Thurber (‘Un espía y medio’, ‘¡El rascacielos!’).

Altres estrenes

Altres estrenes

  • 3 de novembre: The good doctor (Temporada 4)

  • 5 de novembre: Big mouth (Temporada 5), Narcos: México (Temporada 3)

  • 6, 13 i 20 de novembre: Arcane (Sèrie)

  • 10 de novembre: Gentefied (Temporada 2)

  • 14 de novembre: The blacklist (Temporada 8)

  • 15 de novembre: Superstore (Temporada 1-5)

  • 17 de novembre: Christmas flow (Sèrie), La reina del flow (Temporada 2)

  • 18 de novembre: Requetecambio de princesa (Pel·lícula)

  • 19 de novembre: Cowboy Bebop

  • 19 de novembre: Tick, tick... Boom! (Pel·lícula)

  • 23 de novembre: Masters del Universo: Revelación (2a part)

  • 24 de novembre: Sunset: La milla d’or (Temporada 4)