Vídeo

Avanç de ‘La isla de las tentaciones 4’: La Zoe es cola a la foguera dels nois i espanta Sandra Barneda

Avanç de ‘La isla de las tentaciones 4’: La Zoe es cola a la foguera dels nois i espanta Sandra Barneda
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco ja escalfa motors per a l’estrena de la quarta temporada de ‘La isla de las tentaciones’. Ahir a la nit, durant l’emissió de la nova entrega de ‘La isla de las tentaciones’, la cadena va llançar un nou avanç del ‘reality show’ que posa a prova les relacions dels participants. En concret, va mostrar una escena protagonitzada per una parella que, sens dubte, farà molt parlar. 

El programa va avançar un fragment de la presentació de la Zoe i el Josué, que fa sis mesos que estan junts després de conèixer-se a ‘Mujeres y hombres y viceversa’. «Jo mai he sigut tan feliç com soc amb tu», assegurava la jove abans d’embarcar-se en l’aventura televisiva, mentre que ell confessava ser conscient del que podia suposar l’experiència per a la relació: «Tinc a la meva mà el poder de fer-te feliç, però també de fer-te molt mal»

Però el moment més comentat a les xarxes socials corresponia a una escena que es va produir durant una de les fogueres dels nois. A les imatges es pot veure la Zoe apareixent entre les palmeres per sorpresa de tots, incloent-hi una Sandra Barneda que no pot evitar espantar-se. »¡Quin ensurt!», exclama a l’avanç.

Notícies relacionades

La concursant s’acosta en un evident estat de nerviosisme cap a la seva parella, que intenta tranquil·litzar-la. «Confia en mi», li demana mentre la presentadora intenta que abandoni la zona de la foguera: «Fora, si us plau». En un altre instant la presentadora li recorda a la Zoe, agenollada a la sorra, que el que està fent no està permès: «Acabes d’infringir les normes»

Telecinco ja ha revelat les identitats de les parelles de ‘L’illa de les temptacions 4’. A més del José i la Zoe, també posaran a prova el seu amor l’Alejandro i la Tania, el Darío i la Sandra, i el Nico i la Gal·la