Nou projecte

Luján Argüelles fitxa per Netflix per presentar un ‘dating show’ creat per ella

L’asturiana es posarà al capdavant d’‘¿A quién le gusta mi follower?’, una idea original seva

Luján Argüelles fitxa per Netflix per presentar un ‘dating show’ creat per ella
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A escassos dies de l’estrena d’‘Amor con fianza’ s’ha conegut que Netflix ja treballa en un nou ‘dating show’. La plataforma de ‘streaming’ prepara la producció d’‘¿A quién le gusta mi follower?’, que comptarà amb un rostre molt conegut als comandaments: Luján Argüelles. La presentadora ha fitxat per la companyia per presentar la que serà la seva nova aposta per l’entreteniment. 

Com avança Bluper, l’asturiana torna d’aquesta manera a un gènere que domina a la perfecció. Durant la seva etapa a Cuatro es va encarregar de conduir ‘dating shows’ mítics com 'Granjero busca esposa', '¿Quién quiere casarse con mi hijo?', 'Un príncipe para...' o 'Tienes un minuto'. 

Segons la informació a què ha tingut accés YOTELE, es tracta d’una idea original de la mateixa Luján Argüelles. Durant els últims mesos, la col·laboradora s’ha encarregat de desenvolupar i treballar en aquest format al costat de l’equip de Netflix. 

Notícies relacionades

De moment es desconeixen detalls de la mecànica d’‘¿A quién le gusta mi follower?’, que estarà produït per Boxfish TV (’Celebrity Bake Off España’). 

Amb aquest nou projecte, Netflix reforça els seus continguts d’entreteniment a Espanya. Dijous passat, 21 d’octubre, va llançar la primera temporada d’‘Insiders’, el nou ‘reality show’ amb Najwa Nimri. El pròxim dijous 11 de novembre serà el torn Mónica Naranjo i ‘Amor con fianza’, el càsting del qual s’ha revelat avui mateix

Temes:

Netflix