A les xarxes socials

La família de Julen carrega contra ‘Secret Story’ pel protagonisme d’Adara: «Estem indignats»

La família de Julen carrega contra ‘Secret Story’ pel protagonisme d’Adara: «Estem indignats»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Adara Molinero es va convertir aquest dimarts en la protagonista absoluta de ‘Secret Story: cuenta atrás’. No és per a menys, ja que en el dia d’avui és una de les concursants que més vídeos i contingut estan generant. No obstant, que la gala d’ahir a la nit centrés tota la seva atenció en ella va provocar l’enuig dels familiars de Julen, que el pròxim dijous es juga l’expulsió davant Canales Rivera

No obstant, aquest no va ser l’únic motiu de l’emprenyament dels defensors del jove. Mentre que tots els habitants van poder obrir en directe els paquets que havien rebut dels seus éssers estimats, disposant de diversos minuts per mostrar el seu agraïment davant les càmeres, Julen no va poder disfrutar d’aquell moment perquè el programa va haver d’anar-se’n a publicitat

A través del compte d’Instagram de l’extronista de ‘MYHYV’, els seus familiars han expressat el seu malestar per aquesta situació. «Estem indignats tant la família com els amics de Julen amb l’ocorregut aquesta nit al programa. S’ha estat parlant més de mig programa únicament d’un concursant i de la seva vida de fora», comencen dient amb referència a Adara. 

Així mateix, lamenten que amb prou feines s’emetessin vídeos del que passa a la casa: «Ens sorprèn molt que passi això en comptes de repartir el temps entre més concursants, sobretot els que estan nominats, perquè la gent pugui veure com ha anat la setmana per a ells i poder votar qui cadascú vulgui». 

Notícies relacionades

En el missatge expliquen el motiu pel qual han decidit pronunciar-se: «No podem comprendre que Julen, que a sobre està nominat, ha sigut l’única persona de tota la casa que no ha tingut oportunitat de mostrar els regals que la seva família ha preparat amb molta il·lusió, i l’únic que no ha pogut enviar un missatge a la seva família, la qual ha quedat molt trista». 

D’altra banda, reconeixen que no els convenç «l’excusa» de la publicitat: «És absurd, podien haver reprès el programa amb ell i així tenir tots les mateixes oportunitats». «Ens sembla una falta de respecte tant a la família com a ell», finalitzen a l’escrit. 

Temes:

Secret Story