Xarxes socials

L’error viral de la CBS americana: situa el volcà de La Palma a la Regió de Múrcia

Molts usuaris de Twitter han compartit massivament l’equivocació de la cadena nord-americana

L’error viral de la CBS americana: situa el volcà de La Palma a la Regió de Múrcia

CBS / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El volcà de La Palma ha sigut protagonista involuntari del nou vídeo viral que està circulant per les xarxes socials. Nombrosos usuaris de les xarxes socials van compartir en les últimes hores d’aquest dimarts l’últim error de la CBS americana a l’hora d’ubicar Cumbre Vieja, lloc en què emana la lava d’aquesta catàstrofe natural, a la península Ibèrica.

Concretament, al seu informatiu, la cadena nord-americana no situa el volcà dins de l’arxipèlag canari, sinó a la localitat de la Regió de Múrcia pròxima a Cartagena, que porta el mateix nom de l’illa, una equivocació geogràfica de més de 2.219 quilòmetres de distància.

Notícies relacionades

Després de cometre aquesta ficada de pota, es pot destacar que la CBS va rectificar i va situar correctament l’Isla Bonita dins de la comunitat autònoma canària, tot i que no va poder evitar que el vídeo es fes viral a les xarxes socials, especialment entre els usuaris i els mitjans de comunicació espanyols.

No és la primera que algú es confon La Palma amb altres ubicacions geogràfiques espanyoles. Des que va començar l’erupció volcànica a Cumbre Vieja, l’illa ha sigut confosa amb la localitat de Las Palmas o la ciutat de Palma a Mallorca, o amb províncies com Las Palmas de Gran Canària.