Després de la seva expulsió

El secret de Lucía Pariente causa indiferència a ‘Secret Story’: «¿De veritat és el que vas explicar?»

El secret de Lucía Pariente causa indiferència a ‘Secret Story’: «¿De veritat és el que vas explicar?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Lucía Pariente va acudir aquest diumenge a ‘Secret Story: noche de los secretos’ després de la seva expulsió de dijous passat. La ja exconcursant del ‘reality show’ de Telecinco es va enfrontar al seu pas pel programa i va revelar quin era el secret que havia estat guardant ben resguardat durant les últimes setmanes: «La meva família no sap que la vaig estafar»

Després d’aquesta sorprenent confessió, Lucía va donar més detalls davant els col·laboradors: «Tenia 15 anys, vaig anar a una carnisseria, la meva germana m’havia manat que li comprés un parell de pinzells». En aquell moment, un home li va preguntar que si sabia pintar i ella va respondre que «molt», de manera que li va donar una targeta per oferir-li una feina

«Dilluns em vaig presentar allà. Jo no pintava, pinto com un nen de cinc anys. Vaig anar-hi la meva germana perquè truqués al pare si hi hagués algun problema», va explicar la mare d’Alba Carrillo: «El senyor em va donar feina i vaig estar fent portades de discos, que les cobrava bastant bé, però els dibuixos me’ls feia la meva germana. Ella era feliç veient-me feliç a mi». 

Notícies relacionades

Un secret que va deixar freds els espectadors a les xarxes socials i el mateix presentador del programa. Després d’un silenci incòmode, Jordi González es va mostrar lleugerament decebut pel secret de Lucía, ja que va resultar ser menys impactant del que semblava: «Bé, realment, el titular d’aquest secret... ¿De veritat que és aquest el secret que vas explicar?». «Ho juro per déu», va assegurar l’exconcursant: «Vaig fer portades de discos però només posava el nom, perquè jo no sé dibuixar». 

Després que els habitants de la casa fossin informats del secret en qüestió, Jordi va aclarir que l’estafa és més innocent del que sembla. «La germana de Lucía va obtenir una feina, però va ser ella que es va presentar al seu lloc per desenvolupar-la. Per això es pot considerar una estafa», va explicar. 

Temes:

Secret Story