Xarxes socials

Ana Morgade reivindica la diversitat corporal posant amb un portavestits: «El vestit de la meva vida»

La presentadora i humorista ha compartit una important reflexió en el seu compte d’Instagram

Ana Morgade reivindica la diversitat corporal posant amb un portavestits: «El vestit de la meva vida»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Morgade ha acaparat aquest dilluns totes les mirades per la seva important reivindicació sobre la diversitat de cossos. La humorista va posar a l’alfombra verda de la Seminci 2021, la Setmana Internacional de Cine de Valladolid, amb un ‘look’ que no va passar desapercebut. En comptes de portar un vestit, va decidir posar-se un portavestits per un motiu que ella mateixa ha explicat a les seves xarxes socials. 

«Durant dies vaig patir pensant què portar a l’alfombra de Seminci, perquè sempre em passa el mateix: als ‘showrooms’ gairebé mai puc posar-me el que m’agrada, he de posar-me el que em corda», comença dient en el seu perfil d’Instagram. «No tinc un cos de talla estàndard, per descomptat no soc model, i no m’és gens fàcil trobar un vestit que no em faci sentir terriblement mal feta», afegeix. 

Morgade confessa que en nombroses ocasions ha posat «amb roba que no m’encaixava gaire bé» i «aterrida» al pensar que el seu propi cos era l’«equivocat». «Però no, era la meva actitud l’errònia», remarca per llançar un important missatge: «El meu cos és perfecte per al que soc i al que em dedico: la comèdia».

Notícies relacionades

«No puc canviar què es considera un cos acceptable o no, i molt menys canviar la meva autoestima d’un dia per l’altre, i la meva relació més o menys despietada amb el meu cos (que acaba de fer la proesa de fabricar una personeta, així que crec que es mereix que el mimi una mica)», continua dient. 

En el post, la presentadora de ‘Yu: no te pierdas nada’ explica com se li va ocórrer la idea de posar-se un portavestits: «Fent-hi voltes de matinada, remugant què lluir aquesta vegada, vaig pensar: si és que em queda millor la bossa que el vestit... I voilà». Una peça que defineix com el vestit de la seva vida i amb què se sent còmoda: «Orgullosa i feliç, amb un vestit que no em va just, no em tira, no m’espanta, i representa el que soc, millor o pitjor: una comedianta». «¿I saben què? És la primera vegada que no em ve de gust posar filtres a la foto», finalitza. 

Temes:

Ana Morgade