‘Sábado Deluxe’

Isa Pi va predir les paraules d’Isabel Pantoja després de la seva entrevista: «¿T’adones del que has dit a la tele on m’han destrossat?»

La filla de la cantant va imitar la seva mare a petició de Jorge Javier

Isa Pi va predir les paraules d’Isabel Pantoja després de la seva entrevista: «¿T’adones del que has dit a la tele on m’han destrossat?»

Sábado Deluxe

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Isabel Pantoja mai ha estat gaire d’acord que els seus fills concedeixin entrevistes a la televisió, menys encara si és per parlar de la família. No obstant, ahir la seva filla Isa Pi ja va predir les paraules que li diria la seva mare una vegada parlés amb ella.

Al finalitzar la seva entrevista, Jorge Javier va voler preguntar-li pel que opinaria la seva mare de les seves declaracions: «Abans d’anar-te’n, imagina que ets la teva mare, que està esperant-te a l’hotel ara, ¿què et diria ella d’aquesta entrevista?». Una pregunta que va ser resposta per la filla de la cançonetista.

Isa Pantoja, mirant d’emular la seva mare enfadada, va començar a imitar les que serien les seves paraules: «Isabel, ¿tu t’adones de tot el que has dit en aquesta tele on a mi m’han destrossat?», va dir la intèrpret d’‘Ahora estoy mejor’ amb un ritme pausat i dramàtic, molt similar al que fa servir la seva mare en determinades circumstàncies.

Notícies relacionades

Mentrestant, Jorge Javier estava als peus de la convidada simulant ser el gos amb què la jutge de la primera edició d’‘Idol Kids’ estaria en aquell moment. No obstant, el presentador no va dubtar a posar-se a riure per la bona imitació d’Isa Pi, que va expressar el que tots creuen que pensa la cantant.

Tot i així, Isa Pi va voler donar un cop de mà a la seva mare assegurant que ella té raó en algunes ocasions perquè «de vegades us passeu». Les seves últimes paraules van anar adreçades a la seva mare a tall de consell: «El millor que podria fer és vendre-ho tot, aprofitar aquests diners, disfrutar de la vida i que cadascun de nosaltres, inclosa jo, ens busquéssim la vida».