Recordant polèmiques

Jesús Vázquez i Noemí Galera parlen de Risto a l’especial ‘20 años de ‘OT’: «M’agradaria parlar amb ell»

El presentador i la directora de l’acadèmia han tingut una xerrada en directe

Jesús Vázquez i Noemí Galera parlen de Risto a l’especial ‘20 años de ‘OT’: «M’agradaria parlar amb ell»

Operación Triunfo

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

El 20è aniversari d’‘Operación Triunfo’ està sent tot un esdeveniment que està servint per rememorar totes les edicions del format, incloses les que es van emetre a Telecinco. Jesús Vázquez, el que fos presentador del programa a la cadena de Mediaset, ha parlat aquest mateix matí amb Noemí Galera sobre alguns dels moments més destacats d’aquella etapa del programa, incloses les disputes amb Risto Mejide.

Tots dos es van enfrontar en múltiples ocasions al jutge, que en aquell moment era molt més implacable amb els concursants del que és actualment. Entre ells es va generar una gran tensió que va desembocar en algunes discussions que els mateixos espectadors van poder presenciar en directe, una guerra que va ser oblidada per Mejide i Vázquez anys després.

Fins i tot el presentador ha arribat a fer-ne broma: «Ens divertíem moltíssim, fins i tot amb Risto». Unes paraules que corroborava l’actual directora de l’acadèmia: «Sí, sí, de debò. Fins que va passar el que va passar, jo reia molt amb ell».

Notícies relacionades

No obstant, Jesús ha volgut deixar clar que totes aquestes polèmiques formen ja part del passat: «És la persona amb la qual pitjors moments he passat a la televisió, però la vida et torna a ajuntar i avui tenim una relació prou cordial. Va ser ell qui va tenir la generositat de demanar-me disculpes, primer personalment i després en un programa. No soc rancorós i jo també li vaig demanar perdó».

No obstant, la situació per a Galera, que en aquella època exercia com a jutge, és ben diferent: «Jo no he tornat a veure’l, però quan vaig veure que us havíeu reconciliat, em va semblar formidable. Passa el temps, les persones canvien i no és sa guardar rancor. A mi també m’agradaria asseure’m a parlar amb ell algun dia perquè jo el considerava el meu amic». A més, ha volgut recalcar que ella no ha rebut unes disculpes per part del publicista: «A mi no m’ha demanat disculpes, així que estic esperant. Però és igual, no passa res», ha dit abans d’agrair a Mejide que hagués enviat un vídeo per felicitar l’aniversari del programa.