Discussió al plató

El desafortunat comentari d’Alba Carrillo sobre Adara a ‘Secret Story’: «A veure qui es tira»

El desafortunat comentari d’Alba Carrillo sobre Adara a ‘Secret Story’: «A veure qui es tira»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alba Carrillo va poder retrobar-se ahir a la nit amb la seva mare al plató de ‘Secret Story’. Lucía Pariente es va convertir en la sisena expulsada del ‘reality show’ de Telecinco després de perdre el duel contra Adara Molinero, i la seva entrada a plató va ser de tot menys tranquil·la. La ja exconcursant es va enfrontar a Elena, la mare de la seva rival, després que aquesta li retragués alguns dels seus actes a la casa. 

«Crec que t’has fet fora tu sola amb el teu comportament, amb les teves frases nocives, amb la teva cara per davant i una altra per darrere. Hi ha un comentari en especial que m’ha ferit moltíssim. Vas dir que es recorda aquest any del seu fill», va assegurar Elena amb referència a unes paraules de Lucía amb les quals va insinuar que, en ‘realities’ anteriors, Adara no va tenir present el petit en el seu dia a dia. 

En aquell instant, Alba es va ficar en la discussió per defensar la seva mare: «No entris, perquè ella ha dit de tot. No té vergonya. No saps ni guanyar. És dolent no saber perdre, però no saber guanyar és un enuig». «La que no sap perdre ets tu», va replicar Elena abans d’embolicar-se amb la col·laboradora en una acalorada batalla dialèctica. 

«¿Per què no es queden els nens a fora?», va demanar mentre Alba l’acusava d’haver dit «barbaritats» durant les últimes setmanes. «Alba, que ha de guanyar el concurs aquest any», va rematar Lucía, donant peu que la seva filla fes un desafortunat comentari: «Ja, doncs a veure qui es tira»

Notícies relacionades

Malgrat les paraules de la model, que van causar indignació a les xarxes socials, Jorge Javier va optar per no expulsar-la de plató. En canvi, sí que li va fer un toc d’atenció. «Ho he dit, sí. I ho mantinc. Si vull, ho dic», va afirmar ella. «Alba, quan dius que cal saber guanyar, també cal saber perdre», li va dir el presentador. 

«Després te’n penedeixes. Ja veuràs Carlota...», va deixar caure davant una Alba molt alterada per la situació: «Doncs formidable, a veure què diu del que ha dit aquesta senyora del meu fill». «No ha dit res, Alba», va concloure Jorge Javier per continuar amb els continguts de la nit. 

Temes:

Secret Story