A ‘El intermedio’

Salvador Illa revela el problema de salut que li va causar l’«estrès» de ser ministre: «No ho he explicat mai»

L’exministre de Sanitat va parlar amb Thais Villas sobre la seva faceta més desconeguda

Salvador Illa revela el problema de salut que li va causar l’«estrès» de ser ministre: «No ho he explicat mai»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Thais Villas va portar aquest dimarts a ‘El intermedio’ una nova entrega de ‘Cara B’, la secció en la qual mostra la faceta més personal i desconeguda dels polítics. En aquesta ocasió el protagonista va ser Salvador Illa, que va parlar de la seva passió per l’agricultura i d’algunes de les aficions a què dedica el temps lliure, com sortir a córrer. «En una etapa de la meva vida em vaig dedicar a tenir un hort. Quan vaig anar a Madrid de ministre el vaig haver de deixar», va explicar. 

A més, l’actual secretari d’Organització del PSC va revelar l’impacte que va tenir sobre la seva salut el seu pas pel Govern de Pedro Sánchez com a responsable de la cartera de Sanitat en plena pandèmia de coronavirus. 

Notícies relacionades

Per mantenir la calma en els moments més complicats, Illa sortia a córrer per la Moncloa durant tres quarts d’hora, segons va comentar a l’espai de La Sexta: «M’anava molt bé per desestressar-me, i després sopava a casa»

Durant la conversa amb la periodista, el líder de l’oposició a Catalunya va revelar que la pressió que tenia com a ministre li va jugar una mala passada: «És una cosa que no he explicat mai. En alguns moments, l’estrès em va provocar algun problema de ciàtica». «Vaig fer tres sessions de pilates ‘online’», va assegurar entre rialles.