Aclareix el que va passar

‘Secret Story’: Lara Álvarez respon a les acusacions de «tongo» per un error en els percentatges

‘Secret Story’: Lara Álvarez respon a les acusacions de «tongo» per un error en els percentatges
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dilluns, Lara Álvarez es va veure obligada a fer un incís durant l’emissió de ‘Secret Story: última hora’ per donar explicacions per un error que ha fet parlar molt a les xarxes socials. Diumenge passat, a la gala ‘La noche de los secretos’, el programa va mostrar en pantalla els percentatges cecs d’Adara, Lucía i Isabel, candidates a l’expulsió de dijous. 

No obstant, la suma de les tres xifres (58,7%, 33,9% i 4,4%) no assolia el 100%, sinó que es quedava en un 97%. Els seguidors més acèrrims no van passar per alt aquest detall i es va desencadenar una onada d’acusacions de trampa cap al format produït per Zeppelin. 

Notícies relacionades

Per concloure les crítiques, Lara va voler deixar clar ahir a la nit que el programa no interfereix de cap manera en els vots emesos pel públic. «Abans de continuar, m’agradaria fer un aclariment importantíssim», va començar dient a la tornada d’una publicitat. 

«Els percentatges eren els correctes però la transcripció no ho va ser. Va ser un error humà», va afirmar la presentadora abans de mostrar les dades actualitzades: 60,5%, 35,3% y 4,3%. Una de les tres se salvarà aquesta nit a ‘Secret Story: cuenta atrás’, mentre que les dues restants s’enfrontaran dijous a l’expulsió. 

Temes:

Secret Story