Després de la seva bona acollida

Movistar + renova per una segona temporada ‘Supernormal’, la comèdia de Miren Ibarguren

El rodatge dels nous capítols de la sèrie començarà a principis de l’any vinent a Madrid

Movistar + renova per una segona temporada ‘Supernormal’, la comèdia de Miren Ibarguren

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Supernormal’ tindrà continuïtat a Movistar+. La plataforma de pagament ha anunciat aquest dimarts que ha renovat la comèdia creada i escrita per Olatz Arroyo i Marta Sánchez (guionistes d’‘Allí abajo’) per una segona temporada, el rodatge de la qual arrencarà a Madrid a principis del 2022 amb la incorporació de Vicente Villanueva (’Toc Toc’, ‘Sevillanas de Brooklyn’) en la direcció.

Aquesta decisió de Movistar+ es produeix després que la comèdia protagonitzada per Miren Ibarguren, Diego Martín Gracia Olayo s’hagi situat entre la més vista entre les sèries de pagament de Movistar+ estrenades al llarg d’aquest any 2021.

Notícies relacionades

La segona temporada de ‘Supernormal’ arrencarà amb Patricia Picón sense feina i dedicada per complet a la cura dels seus quatre fills. Tot i que sembla que ha trobat per fi la tranquil·litat, alguna cosa dins d’ella continua bullint. I és que, no ens enganyem, Patricia Picón continua sent Patricia Picón, i amb la llar no en té prou.

Però reprendre una feina tan competitiva i exigent com la seva no serà fàcil, i menys quan el camí és ple d’escurçons. Per això lluitarà per recuperar Marisol, que també ha abandonat la banca i ara treballa en una merceria. I tot i que al principi Alfonso tem que hi torni, acabarà ajudant-lo a sortir de més d’un entrebanc.