Dona la seva opinió

Ana Rosa, després de les paraules d’Otegi a les víctimes d’ETA: «No hi ha gaire cosa per celebrar»

La presentadora ha insistit que «ETA no s’ha rendit, amb ETA s’ha acabat»

Ana Rosa, després de les paraules d’Otegi a les víctimes d’ETA: «No hi ha gaire cosa per celebrar»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa de Ana Rosa’ ha posat aquest dimarts sobre la taula les paraules d’Arnaldo Otegi per disculpar-se amb les víctimes d’ETA. «Volem dir-los de cor que sentim enormement el seu sofriment i ens comprometem a mirar de mitigar-lo», va expressar el líder d’EH Bildu. 

Al magazín matinal de Telecinco, la periodista Pilar Santos ha demanat que es valori «aquest pas petit», tot i que ha insistit que encara «queda moltíssim per fer». En aquest instant, Ana Rosa ha intervingut en el debat per expressar la seva pròpia opinió. 

«La societat espanyola, les forces de seguretat, els partits polítics, els familiars, les víctimes i morts ja van acabar amb ETA fa 10 anys. ETA no s’ha rendit, amb ETA s’ha acabat», ha afirmat la presentadora. 

Notícies relacionades

Per Ana Rosa, Otegi vol «continuar sent un diputat honorable». «Ha de recolzar els pressupostos de Pedro Sánchez. I per a Pedro Sánchez és molt incòmode tenir un Otegi allà assegut que no el recolza», ha afegit. Per la seva banda, Javier Casqueiro ha recordat que «els pressupostos ja es van aprovar l’any passat sense fer aquest pas». 

«Que és millor, sí, però crec que no hi ha gaire cosa per celebrar amb Otegi», ha conclòs la presentadora de Mediaset.