Pujat de to

Jorge Fernández, enrojolat per les intencions d’un concursant de ‘La ruleta de la suerte’: «Em poses molt»

El presentador es va sorprendre davant el compliment pujat de to d’un jove

Jorge Fernández, enrojolat per les intencions d’un concursant de ‘La ruleta de la suerte’: «Em poses molt»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Un concursant de ‘La ruleta de la suerte’ hauria preferit participar a ‘First Dates’ i que Jorge Fernández hagués sigut la seva cita. Omar, un noi de Barcelona, es va presentar aquesta setmana al concurs d’Antena 3 presentat pel model i en la seva presentació va aprofitar per confessar-li que l’atreia molt, de forma totalment inesperada.

Notícies relacionades

Fernández li donava l’opció d’explicar qui era i tot just arrencar li va llançar un piropo: «Em poses molt», va declarar mentre l’al·ludit s’enrojolava i el públic embogia. «Et poso nerviós, segur», va confessar el conductor. «Em poses nerviós i una altra cosa també», li responia el concursant.

El presentador, lluny de sentir-se incòmode va voler prendre-s’ho amb humor: «Quan he arribat i t’he vist no m’has dit res». Omar tampoc esquivava seguir el joc: «No t’he dit res perquè el bo es fa esperar». Abans de seguir amb la conversa, Jorge li va llançar un simpàtic comentari: «Més a sac no pots començar. Mai m’ha entrat un concursant d’aquesta manera», va confessar sense esperar que durant la presentació el jove li continuaria llançant indirectes sexuals.