A ‘Secret Story’

La bronca de Jorge Javier a Emmy abans de la seva expulsió: «Potser no ets tan interessant»

La bronca de Jorge Javier a Emmy abans de la seva expulsió: «Potser no ets tan interessant»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Emmy es va convertir aquest dijous en la cinquena expulsada de ‘Secret Story’, però la decisió del públic no la va agafar per sorpresa. Durant l’última setmana, la concursant havia acusat l’organització del programa d’actuar contra ella perquè perdés el seu duel contra Canales Rivera. Aquest motiu i les seves múltiples insolències dins de la casa van fer que Jorge Javier Vázquez l'esbronqués abans que es resolguessin les votacions. 

«Hem repassat tot el que has dit sobre nosaltres. Jutja-ho tu mateixa», va etzibar el presentador a Emmy abans d’emetre un vídeo que recollia alguns dels seus enutjos. Entre altres coses, l’alemanya es queixava que no tenia protagonisme en el concurs i que la tenien en un «sisè pla». «Sento que se m’ha llençat a les escombraries», afirmava en una conversa amb Luis Rollán. A més, les proves setmanals tampoc eren del seu grat.

Per si no n’hi hagués prou, Emmy també havia carregat contra el programa i els presentadors. «Tots sabem que me’n vaig. Fins i tot vosaltres actueu en contra meu. En tots els putos ‘realities’ que he fet, cap programa ha actuat mai en contra meu. No vull continuar aquí per això, perquè no vull saber què em fareu a la pròxima gala», va afirmar al cub. «El presentador sap que ha posat la casa en contra meu. Sabeu bé el que esteu fent amb Canales perquè jo surti», va deixar anar. 

Notícies relacionades

Al ser recordar aquestes imatges, Emmy es va sentir avergonyida: «És una vergonya. No puc dir gaire cosa més. He deixat anar molta merda per la boca, tinc un costat molt lleig i és aquest que acabem de veure». Aquesta autocrítica no va servir per salvar-se de la bronca de Jorge Javier, que li va fer una pregunta: «Imagina’t que tens una filla així. ¿Què li diries?». «Que és una mal educada. Em fa pena veure aquests vídeos. Soc una altra Emmy diferent de la que va entrar i no puc canviar el xip», va reconèixer. 

«Imagina’t com es deuen sentir els que treballen en la producció del programa quan et refereixes a ells d’aquesta manera», va continuar dient el presentador davant una Emmy avergonyida: «Ho sé. En soc conscient». Respecte a la seva falta de protagonisme, Jorge Javier va ser demolidor: «Potser no ets tan interessant com tu creus». «Potser no», es va limitar a respondre la denominada «reina dels ‘realities’» minuts abans de ser expulsada.  

Temes:

Secret Story