Vídeo

‘La última tentación’ avança el petó d’Isaac i Bela a Vila Luna: «No et puc aguantar ni la mirada»

Aquest moment es va produir en un moment en què es trobaven sols a l’anar-se’n els seus companys a la foguera

‘La última tentación’ avança el petó d’Isaac i Bela a Vila Luna: «No et puc aguantar ni la mirada»

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El debate de las tentaciones’ va confirmar la deslleialtat d’un altre dels seus participants. Després que deixessin els espectadors amb la mel als llavis, el programa presentat per Sandra Barneda va mostrar les imatges del petó que Isaac i Bela es van fer després de l’arribada de la noia de Vila Playa, localització de ‘La última tentación’ de la qual va ser expulsada pels participants.

«Sí que et poso nerviosa», li diu Isaac en aquest vídeo a Bela, que li va contestar després de provocar-li un riure nerviós: «No et puc aguantar ni la mirada perquè m’agrades». Després d’aquest intercanvi de paraules, tots dos es miren i Lobo pren la iniciativa de besar-la, deixant-se portar ella.

Per ser més exactes, el moment de la traïció d’Isaac a Lucía es va produir quan es trobaven sols a Vila Luna a l’anar-se’n els seus companys a la foguera. Cal recordar que, en la quarta entrega de ‘La última tentación’, Sandra Barneda va anunciar als seus sis residents que només cinc d’ells podrien veure les imatges de les seves respectives parelles.

Concretament, en la visita de la presentadora a Vila Luna, Isaac es ‘va sacrificar’ en el moment en què el grup va haver de decidir qui aniria a la foguera. «Sincerament, em moro per veure-la, però confio molt en ella. Podria posar gairebé el braç al foc. Crec que vosaltres potser teniu més a veure que jo. És el que penso», va assegurar Lobo, explicació que posteriorment Christofer i Roberto van confirmar de manera indirecta.

Notícies relacionades

El cert és que aquest moment es produeix després que Isaac confessés que Bela encara li continua agradant. De fet, en el seu retrobament a Vila Luna, poc van tardar a mostrar la seva complicitat i tenir unes miradetes que van deixar atònits molts dels seus companys, parlant fins i tot del que havien tingut en el passat.

«Quan vam estar-ho no estava amb la Lucía. En el seu moment es va acabar i vam ser amics. Ella sap que hi va haver més que petons però Lucía és el que m’importa a mi», va assegurar Isaac. «A mi els meus amics no em fan gràcia. Hi ha una atracció que et negues a reconèixer», va contestar Bela després d’aquestes paraules.