Ho explica al plató

Fiama sorprèn al revelar el seu secret a ‘Secret Story’: «Soc fetitxista»

La quarta expulsada del ‘reality’ va revelar el secret amb el que havia entrat a la casa

Fiama sorprèn al revelar el seu secret a ‘Secret Story’: «Soc fetitxista»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El públic de ‘Secret Story’ va expulsar dijous passat de la casa Fiama, que ahir a la nit va visitar la gala presentada per Jordi González per fer un repàs del seu pas pel concurs. Però a més, la canària va sorprendre tots els presents al plató al revelar quin era el secret que podria haver-li fet guanyar els 50.000 euros que hi ha en joc. 

«El meu secret és que soc fetitxista. Robo la roba interior dels meus amants», va revelar Fiama durant l’emissió de ‘La noche de los secretos’. Una afirmació que va cridar l’atenció del presentador, que no va poder evitar fer broma: «Crec que si la hi demanes te la donen igualment, no fa falta robar per demanar uns calçotets o unes calces». 

Per resoldre tots els dubtes que estaven sorgint, la ja exconcursant del ‘reality’ va donar més detalls sobre el seu fetitxe: «Era molt jove, tenia 18 anys. Vaig tenir un estiu mogudet i em venia de gust col·leccionar els calçotets de les persones amb les que estava». «En dec tenir deu o dotze», va assegurar. 

Notícies relacionades

D’altra banda, va admetre que alguns dels seus amants s’adonaven de la desaparició de la seva roba interior. «Jo em feia la boja. Em posava a fer com que els buscava i els amagava», va explicar Fiama. 

A més de revelar el secret de Fiama, ‘Secret Story’ va salvar ahir a la nit dos dels sis nominats que es juguen la seva permanència a la casa. Els concursants que havien rebut menys vots i que es van deslliurar de ser a la corda fluixa van ser Adara i Cynthia, mentre que Cristina, Luca, Canales i Emmy continuen estant en mans del públic. 

Temes:

Secret Story