Alterada

L’accidentada connexió de Mercedes Milá a ‘La Roca’ que va acabar amb la seva paciència: «¡Em tiro a terra!»

La presentadora va ser entrevistada per Nuria Roca i li va llançar diversos consells

L’accidentada connexió de Mercedes Milá a ‘La Roca’ que va acabar amb la seva paciència: «¡Em tiro a terra!»
1
Es llegeix en minuts

Mercedes Milà tampoc va voler perdre’s l’estrena de ‘La Roca’. El nou format de La Sexta va voler comptar amb la presentadora per xerrar d’assumptes d’actualitat i dels seus nous projectes professionals. L’equip del programa va connectar amb ella per videotrucada per entrevistar-la en directe, però les contínues fallades tècniques van acabar impacientant la convidada. Nuria Roca va donar pas a la conductora de ‘Milá vs. Milá’, que es va mostrar al natural i li va confessar la seva percepció sobre el programa i va llançar alguna crítica: «La sensació que he tingut és que, és molt lleig que ho digui jo, que podíeu haver tirat milles i haver parlat del mateix estona, estona i estona tan contentes. Quan jo diria que caldria abreujar, anar a buscar el carrer i teoritzar menys. Però no em puc ficar al terreny de ningú», va deixar anar sense pèls a la llengua.

Notícies relacionades

Poc després d’arrencar la conversa els primers problemes tècnics van interrompre Milá, que va manifestar el seu descontentament i es va mostrar visiblement atabalada: «¿Parlo o no parlo, què faig...? ¡Em tiro a terra!». L’equip de ‘La Roca’ va intentar solucionar-ho, però van decidir connectar més tard amb la periodista.

En un nou intent per parlar amb la convidada les coses no van millorar: «Em deixeu en un silenci com les tombes de Tutankamon que no es si està tallada la veu i ja no hi ha res a fer o no us interessa res del que dic, perquè hi ha un silenci com de mort. Això ho heu d’arreglar criatura. A Antena 3 que aneu a davant a més ara», va comentar amb referència al lideratge de la cadena d’Atresmedia davant Telecinco al setembre.