Nova etapa

Així ha sigut l’estrena de ‘La Roca’ amb Nuria Roca al capdavant: «Quines ganes tenia d’estar amb vosaltres»

La presentadora ha donat la benvinguda als espectadors a un programa d’entreteniment, actualitat i política

Així ha sigut l’estrena de ‘La Roca’ amb Nuria Roca al capdavant: «Quines ganes tenia d’estar amb vosaltres»

laSexta

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Nuria Roca torna a La Sexta 11 anys després amb ‘La Roca’, un programa amb entreteniment, política i actualitat que té la funció d’ocupar el lloc del desaparegut ‘Liarla Pardo’, la presentadora del qual, Cristina Pardo, és ara al capdavant de ‘Más vale tarde’, amb Iñaki López.

Roca ha començat l’emissió del nou programa molt il·lusionada i apel·lant directament a l’espectador: «Quines ganes tenia d’estar amb vosaltres, que arribés el dia, d’explicar-vos coses i dir-vos: benvinguts a ‘La Roca’».

«Som aquí en directe. Són les 15.30 hores, és diumenge, 10 d’octubre. Avui comença la setmana perquè per nosaltres aquesta és la filosofia que volem que apliqueu a partir d’ara. Sigui el que sigui el que us estigui passant, que el primer dia de la setmana sigui el millor i sigui diumenge. Jo no sé ara mateix què estareu fent. Potser esteu acabant de dinar o estirats al sofà. Sigui el que sigui el que volem és fer-ho amb tu i acompanyar-te tota la tarda», ha afirmat la valenciana en l’arrencada del programa.

Notícies relacionades

Tant ella com el seu equip de col·laboradors han deixat molt clar que no tenen la intenció que els seus espectadors estiguin quatre hores i mitja enganxats a la pantalla, «però sí que ens tingueu de fons i que en qualsevol moment, quan us cridi l’atenció algun tema, us acosteu i ens escolteu».

Finalment, Nuria ha finalitzat el seu ‘speech’ assegurant que seran un programa que estigui molt pendent del que passi en cada moment: «Estarem pendents de l’actualitat, qualsevol cosa que passi us ho anem explicant en directe».