Nou format

Samanta Villar s’estrena a 8TV amb Lucía Etxebarría i la seva polèmica opinió de la llei trans

La periodista comença ‘La entrevista incómoda’ aquesta nit (21.50 hores) amb l’escriptora com a protagonista

Samanta Villar s’estrena a 8TV amb Lucía Etxebarría i la seva polèmica opinió de la llei trans
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

8TV continua sumant nous formats en la seva nova etapa. La cadena privada estrena aquesta nit, a les 21.50 hores, ‘La entrevista incómoda’, programa dirigit i presentat per Samanta Villar al costat de Luis Quevedo en el qual s’entrevistarà a diferents persones que han generat polèmica a l’expressar públicament idees i opinions discutides en diferents temes d’actualitat.

En la seva estrena, la periodista comptarà amb l’escriptora Lucía Etxebarría com a primera convidada per parlar sobre la seva polèmica postura de la llei trans, que va provocar una onada de crítiques a l’escriptora a les xarxes socials. A més, s’analitzaran els motius pels quals un sector del feminisme rebutja de ple aquesta nova llei que encara és en potència de ser aprovada. 

També hi haurà al plató diferents opinions d’experts sociosanitaris i pares de fills trans que aportaran diferents punts de vista al respecte. 

«En un lloc on parlar de temes espinosos amb persones que no tenen pèls a la llengua», assegura Samanta Villar, que compaginarà aquest nou repte televisiu a la cadena de Nicola Pedrazzoli amb el seu programa en el circuit català a TVE i la seva col·laboració en l’espai de Cuatro ‘En el punto de mira’. 

Per la seva part, el divulgador científic assegura que en aquest espai es respecten totes les opinions: «No importa si tenim les mateixes idees, valors o carnet de partit, a ‘La entrevista incómoda’ prometem escoltar-te i parlar de tot». 

 

Durant la temporada es tractaran altres temes d’interès com la immigració, el pin parental, l’antifeminisme o la polèmica sobre el consum de carn, entre d’altres.

Notícies relacionades

 

El programa està produït per Masanta Films i en la seva primera temporada constarà de 13 entregues que s’emetran la nit dels diumenges de 8TV.