Xifres milionàries

Twicth pateix un pirateig que filtra el sou milionari d’Ibai Llanos i dels millors pagats

L’streamer és dels 100 rostres que més ha facturat els últims mesos

Twicth pateix un pirateig que filtra el sou milionari d’Ibai Llanos i dels millors pagats
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Twitch és una de les plataformes més destacades del moment i entre els seus rostres habituals destaquen noms com Ibai Llanos o El Rubius. Tots ells han sigut víctimes d’un macropirateig que ha experimentat la plataforma aquesta setmana i que ha mostrat la facturació dels seus emblemàtics ‘streamers’.

Notícies relacionades

La filtració exposa quant han guanyat els 100 ‘influencers’ més cotitzats de Twitch entre agost del 2019 i octubre del 2021, un període de temps curt, però que ja deixa veure xifres milionàries. També s’ha compartit la contrasenya d’aquests mateixos, que s’han vist obligats a canviar-la precipitadament.

El document de 125 GB en el qual s’exposen totes aquestes dades va ser publicat a la plataforma 4chan per un usuari amb l’objectiu confés de promoure la disrupció i la competició en l’espai del vídeo en ‘streaming’. Segons les xifres publicades, Auronplay hauria facturat tres milions de dòlars en l’interval de temps, seguit d’Ibai Llanos, amb 2,3 milions, The Grefg, 1,3 milions, i Alexelcapo i els seus 900.000 $.