Molta connexió

Una cobra inesperada sorprèn un comensal de ‘First Dates’: «No sé si és tímida o temuda»

Tot indicava que els dos participants se sentien molt a gust i tenien ganes de més

Una cobra inesperada sorprèn un comensal de ‘First Dates’: «No sé si és tímida o temuda»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ’First Dates’, els comensals amb més sort poden acabar trobant algú amb qui congeniar molt, una cosa que es nota des del principi de la cita. També hi ha casos en els quals, malgrat sentir una clara atracció, les intencions de cadascun dels solters són diferents i acaben xocant. Aquesta setmana, en el format de Cuatro hi va haver un exemple d’això, quan una cobra va sentenciar una de les vetllades més passionals de la nit.

Billy arribava a Espanya amb l’objectiu d’enamorar-se d’algú per no tornar al seu país. María, per la seva banda, volia trobar en el programa un home amb qui divertir-se. Des del primer instant tots dos es van mostrar molt còmodes i van deixar clar que els encantava passar-s’ho bé.

Notícies relacionades

Després d’un sopar en el qual van sentir molta connexió van voler continuar jugant a la sala privada del restaurant. En aquest espai més íntim, si no es té en compte els milers d’espectadors del format, ella es va animar a fer-li una mossegada al coll o petó de vampir: «No sé si és tímida o temuda», va comentar el noi en unes declaracions.

Aquesta insinuació va acabar animant el jove i es va llançar a fer-li un petó a la boca davant l’evidència que a María li venia de gust. De manera totalment inesperada, ella li va fer una cobra a Billy. El motiu no era que no li vingués de gust, tal com va indicar, sinó que preferia esperar una mica. El que sí que va acceptar és ballar una mica amb ell de manera sexi i tenir una nova cita junts després del seu pas pel programa.