Perden les seves esferes

Luca Onestini destapa el secret dels Gemeliers a ‘Secret Story’: «Heretarem un marquesat»

L’italià es posa al capdavant amb set esferes, cosa que augmenta les seves probabilitats d’aconseguir el premi

Luca Onestini destapa el secret dels Gemeliers a ‘Secret Story’: «Heretarem un marquesat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Entre bronca i bronca, els concursants de ‘Secret Story’ continuen intentant esbrinar els secrets que guarden els seus companys i que els podrien fer guanyar els 50.000 euros que estan en joc. Durant la gala d’aquest dijous, Luca Onestini va augmentar les seves probabilitats de guanyar el premi després d’encertar el que ocultaven els Gemeliers, arrabassant-los d’aquesta manera les quatre esferes que ostentaven. 

Després de mantenir un acarament amb els germans, l’italià va reafirmar la seva teoria i els va atribuir el secret «heretaré un marquesat». Per a sorpresa dels espectadors i dels mateixos habitants de la casa, Luca tenia raó i va acabar la nit amb un total de set esferes en el seu poder. «El nostre secret és que som hereus d’un marquesat», van confirmar els cantants. 

«Això ho vam descobrir fa bastant temps. La meva mare rebia una compensació econòmica i va deixar de guanyar-la. Una tia àvia nostra era òrfena, es van perdre els papers i ningú va reclamar», va començar explicant Jesús. 

Notícies relacionades

El concursant va comentar que, tot i que els seus avantpassats eren de França, el marquesat era de Cadis. «Estem en tràmits perquè es quedi amb els seus amos», va assegurar davant Jorge Javier Vázquez. 

Nou secrets revelats

D’aquesta manera, «heretaré un marquesat» es converteix en el novè misteri resolt de ‘Secret Story’. La resta de secrets revelats fins ara són els següents:

  • Chimo Bayo: «Vaig fer un miracle»

  • Bigote Arrocet: «Soc germà del meu pare»

  • Julen: «Tinc una anomalia física a la qual anomeno The Warrior Dolphin»

  • Sofía Cristo: «He tingut una aventura amb una dona casada»

  • Miguel Frigenti: «M’han donat l’extremunció»

  • Sandra Pica: «En la infància em deien bola de greix amb potes»

  • Cristina Porta: «Volia ser monja i m’han proposat ser ‘escort’»

  • Adara: «Vaig fer l’amor en un funeral»

Temes:

Secret Story