En el seu blog

Jorge Javier, sobre Ayuso: «Lluitarà amb totes les seves forces perquè torni l’Espanya més vintage»

El presentador de Telecinco ha parlat sobre la gira de la presidenta de la Comunitat de Madrid pels Estats Units

Jorge Javier, sobre Ayuso: «Lluitarà amb totes les seves forces perquè torni l’Espanya més vintage»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La gira d’Isabel Díaz Ayuso pels Estats Units ha fet parlar molt durant els últims dies. El periple de la presidenta de la Comunitat de Madrid tampoc ha passat desapercebut per a Jorge Javier Vázquez, que ha compartit les seves impressions sobre aquest assumpte en el seu blog. 

«L’únic que m’ha quedat clar d’aquesta visita –de la qual es va arribar a dir que es veuria amb Biden– és que és una addicta als ‘realities’ de Telecinco», assegura el presentador de ‘Sálvame’ abans d’argumentar: «Segueix al peu de la lletra l’estratègia de tot bon guanyador d’aquest tipus de concursos: disparar contra tothom adduint com a excusa que ningú la comprèn». 

Jorge Javier considera que «amb l’excusa del desemparament i la pena», Ayuso passa a ser «víctima d’un sistema totalitari contra el qual lluita per opressor de les llibertats».

Sobre les seves crítiques al papa Francesc, comenta que «havia de treure’s de la màniga un enemic nou» perquè als Estats Units «coneixen poc Sánchez». «Un enemic amb pedigrí que aconseguís alimentar els seus deliris i el dels seus seguidors, que estaven començant a estar farts d’escoltar tantes vegades la paraula llibertat i comunisme», escriu el rostre de Telecinco. 

Notícies relacionades

«Ayuso s’ha superat una vegada més. Ara ha carregat contra el papa, però com serà que fins i tot els bisbes espanyols l’han advertit que abans de parlar cal assabentar-se una mica de les coses. Però això és igual», continua Jorge Javier: «Els seus votants estan encantats perquè al cap i a la fi aquest papa argentí té una pinta de comunista que no pot amb ella». «¡La que li espera al pobre papa per parlar de termes tan catòlics com el perdó o el penediment!», ironitza. 

El també conductor de ‘Secret Story’ reconeix que «aquests assumptes polítics que abans provocaven en mi estats pròxims a l’alienació els visc ara amb cert desapassionament». «Gràcies a Déu hem trobat la persona que estàvem buscant. La persona que estàvem necessitant. Isabel Díaz Ayuso, la dona que lluitarà amb totes les seves forces perquè torni l’Espanya més vintage», finalitza.