A les 20:00 hores

'Secret Story. Cuenta atrás' a Telecinco: Dos nominats se salvaran aquesta nit de l’expulsió

A més, Lucía Pariente serà la nova concursant que protagonitzarà la ‘línia secreta de la vida’

'Secret Story. Cuenta atrás' a Telecinco: Dos nominats se salvaran aquesta nit de l’expulsió

MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco emet aquesta nit, a les 20:00 hores, una nova gala de ‘Secret Story. Cuenta atrás'. Després de l’expulsió disciplinària de Sofía Cristo, en aquesta ocasió, l’espai presentat per Carlos Sobera salvarà dos dels quatre nominats (Cynthia, Luca, Cristina i Fiama), de manera que finalment la proper expulsió es convertirà en un duel entre dos. L’audiència i els participants podran veure com van els percentatges cecs de vots acumulats.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’aposta de Lucía Pariente al prémer el botó sobre el secret ocult de Cristina Porta es resoldrà amb un cara a cara. El resultat de l’enfrontament entre totes dues podria suposar l’intercanvi de les seves esferes.

A més, Lucía Pariente serà també protagonista de la «línia secreta de la vida», on compartirà alguns dels moments que han marcat la seva vida, i es presentarà la nova prova setmanal, titulada ‘assassinat a l’Orient Express’, en la qual hauran d’interpretar una ficció. Durant la gala es portaran a terme tres seqüències en directe com a càsting i el públic triarà a través de l’app de Mitele quin grup de participants tindrà el control de la prova.