A ‘Secret Story’

Adara revela l’origen de la seva mala relació amb Cynthia: «Va fer una cosa que no em va agradar»

La concursant té clar qui vol que abandoni la casa a la gala del pròxim dijous

Adara revela l’origen de la seva mala relació amb Cynthia: «Va fer una cosa que no em va agradar»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Porta, Luca Onestini, Fiama i Cynthia Martínez es juguen aquesta setmana l’expulsió a ‘Secret Story’ i els concursants semblen tenir clar qui els agradaria que abandonés la casa el pròxim dijous. Una d’elles és Adara Molinero, que durant la gala d’ahir a la nit va revelar l’origen de la seva mala relació amb Cynthia i el motiu pel qual no vol continuar convivint amb ella.  

«¿Per a tu qui és la persona que sobra a la casa?», va preguntar Jordi González a Adara, que dijous passat es va incorporar al reality com a concursant oficial. Després d’esmentar Cynthia, la guanyadora de ‘GH VIP 7’ va ampliar la seva resposta: «A veure com t’explico això... Sé que s’ha de començar des de zero aquí, però ella va fer una cosa en el seu moment que no em va agradar». 

Unes paraules que van causar cert desconcert tant a la casa com al plató. Per no deixar ningú amb el dubte, Adara va decidir donar més detalls. «Tenia parella en aquell moment i li va escriure», va explicar per a sorpresa de companyes com Isabel Rábago, que a jutjar per la seva reacció, desconeixia aquest punt comú en el passat de totes dues. 

Notícies relacionades

L’exhostessa va comentar que va poder llegir el missatge que Cynthia li havia enviat a la parella que tenia en aquell temps i que no li va fer cap gràcia. «Aquest noi estava amb mi», va assegurar sense revelar la identitat de l’home en qüestió. 

No obstant, va ser Gianmarco qui aquest mateix dissabte confessava que es tractava d’ell. «Em va escriure perquè volia obrir una clínica a Madrid i em va dir que si podia anar a la inauguració. Després, d’allà em va començar a explicar un embolic que estava relacionat amb Canales Rivera. En teoria era un tema laboral i em va començar a dir altres coses», va confirmar al ‘Deluxe’. 

Temes:

Secret Story