Parla a ‘Sálvame’

Kiko Rivera rebaixa el to contra Isabel Pantoja: «Si em deixen entrar a Cantora, li faré una abraçada»

El fill de l’artista visitarà la finca familiar després de la mort de la seva àvia, Doña Ana

Kiko Rivera rebaixa el to contra Isabel Pantoja: «Si em deixen entrar a Cantora, li faré una abraçada»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Rivera visitarà Cantora després de la mort de la seva àvia, Doña Ana. El fill d’Isabel Pantoja ha decidit posar rumb a la finca familiar per poder fer-li una abraçada a la cantant en aquests durs moments. Una postura que contrasta amb la carta que ha escrit aquest mateix matí, en què arremetia contra la seva mare i el seu oncle Agustín: «Són uns indesitjables».

El ‘dj’, que lamentava no haver pogut acomiadar-se de la seva àvia «per merdes de problemes familiars», s’ha posat en contacte amb Kiko Hernández per informar dels seus pròxims moviments. Fins aquesta mateixa tarda es trobava a La Graciosa, on Anabel Pantoja celebrarà el seu casament amb Omar Sánchez el divendres, 1 d’octubre. 

Notícies relacionades

El col·laborador de ‘Sálvame’ ha reproduït en directe el missatge que li havia enviat Kiko. «He pres una decisió, perquè no puc estar aquí. Al final, a mi avui se m’ha mort la meva àvia, però a la meva mare se li ha mort la seva mare», explicava el cantant en un àudio. 

«Aniré a Cantora, independentment de si la meva àvia ja està incinerada o no. Allà seré. Si em deixen passar, faré una abraçada a la meva mare i me n’aniré. Si no em deixen passar, me n’aniré igualment», va afegir abans de deixar clar que està disposat a firmar una treva en la seva guerra amb Pantoja: «Crec que és el moment d’apartar certes coses i tirar endavant».