No li agrada

Un comensal de ‘First Dates’ prefereix el gimnàs en lloc del sexe: «És una marranada i un esforç»

El participant va donar la seva particular percepció de la relacions sexuals

Un comensal de ‘First Dates’ prefereix el gimnàs en lloc del sexe: «És una marranada i un esforç»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’ tota mena d’opinions tenen cabuda, tot i que alguna no sigui de les més habituals. En l’última entrega del programa presentat per Carlos Sobera un dels seus comensals va mostrar la seva particular percepció de les relacions sexuals, de les quals no es considera un gran amant.

El Javier va acudir al format de cites per trobar una noia alegre i que comprengui el seu peculiar sentit de l’humor: «Si trec el Chiquito de la Calzada, soc la persona més divertida que conec», va expressar abans de conèixer la proposta que li va fer l’espai de Cuatro. «A estones de vegades no saben si parlo seriosament o t’estic vacil·lant», va reconèixer amb referència al seu to irònic tan característic.

Notícies relacionades

El cert és que al llarg de la nit va deixar clar que era un tipus peculiar per algun dels comentaris que va deixar anar amb referència al sexe. El jove va reconèixer que hi ha altres activitats que per a ell van primer: «El sexe és una marranada i un esforç. Si vols suar i que una altra persona et suï a sobre i vols fluids corporals i coses, ves-te’n al gimnàs», va expressar.

Després de deixar clares les seves preferències, el jove va conèixer la Carlota, una noia que, per sort, va comprendre el tipus d’humor del noi i no va sortir corrents amb cap de les seves bromes. Tan bones sensacions van tenir l’un de l’altre que tots dos van decidir repetir i tenir una nova cita junts després de sortir del programa.