A ‘Viva la vida’

Terelu Campos podria demandar Kiko Hernández després de les seves dures crítiques: «Hi ha coses que no es poden permetre»

La col·laboradora de ‘Viva la vida’ va donar a entendre que podria prendre accions legals contra Hernández

Terelu Campos podria demandar Kiko Hernández després de les seves dures crítiques: «Hi ha coses que no es poden permetre»

Viva la vida

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

La reacció de Terelu Campos a les paraules que li va dirigir Kiko Hernández divendres passat a ‘Sálvame’ no s’han fet esperar. El col·laborador va atacar la filla de María Teresa Campos assegurant que no la «puc ni veure. No et suporto ni a tu ni a la teva filla». Unes paraules que no han provat gens bé a Campos.

Al ser preguntada per aquestes paraules, la concursant de ‘MasterChef Celebrity’ va assegurar que «consultaria amb qui hagi de consultar. Hi ha coses que no es poden permetre per part de ningú», explicava la germana de Carmen Borrego. A més, va assegurar que les paraules que Hernández li va adreçar a la seva filla li van fer «molt mal».

Notícies relacionades

«Fer una insinuació constitutiva de delicte és tremend» va afirmar la mare d’Alejandra Rubio. Per tant, Terelu va confirmar que sí que va escoltar les paraules que el seu excompany li havia dedicat tant a ella com a la seva filla, cosa que li resulta bastant incòmoda i que no acaba d’entendre: «Vull tancar aquest tema», va declarar finalment.

No obstant, la més gran de les Campos també va voler agrair totes aquelles persones que s’han posat en contacte amb ella per recolzar-la i donar-li ànims després de les paraules de Kiko: «Tinc la satisfacció d’haver rebut missatges de recolzament i carinyo de persones que m’importen».

Temes:

Terelu Campos