Detractors

Crítiques a Bustamante per les seves paraules sobre el feminisme: «El millor que s’ha fet és la dona»

El cantant no va convèncer amb la seva explicació de la igualtat entre l’home i la dona

Crítiques a Bustamante per les seves paraules sobre el feminisme: «El millor que s’ha fet és la dona»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Bustamante s’ha situat en el focus de la polèmica pel seu punt de vista sobre el feminisme. En una entrevista per a la cadena SER, l’actual concursant de ‘MasterChef Celebrity’ va donar una declaració sobre l’assumpte que ha aixecat les crítiques al realitzar una ficada de pota segons la seva opinió.

Després de reconèixer estar a favor de la igualtat de l’home i la dona, la manera d’explicar-ho li va passar factura i no va agradar a gaires a les xarxes socials: «Em fa molta pena que s’hagi d’estar lluitant avui dia per tot això. Soc fill de la meva mare, nòvio de la meva nòvia i pare d’una nena».

L’exconcursant de la primera edició de ‘Operación Triunfo’ va voler explicar amb detall la seva resposta amb una petita ficada de pota que es va posar en entredit: «Imagina’t si vull igualtat o no, si el millor que s’ha fet en aquesta vida és la dona. També cal protegir els homes i hi ha d’haver igualtat i no guerres. I, sobretot, que no es polititzi i que visquem en pau i en tranquil·litat perquè ens necessitem els uns als altres».

Notícies relacionades

Aliè a les crítiques que no van tardar a arribar, el cantant va finalitzar el seu missatge: «Jo no concebria la vida sense pau entre nosaltres perquè estimo la dona i perquè estimo l’home. Tant de bo no hi hagués tants conflictes i arribéssim a un punt sense haver de lluitar tant per això d’una forma natural i justa perquè ho és».

A les xarxes, no es va tardar a poder llegir cap multitud de missatges que titllaven de «casposa» alguna de les seves expressions. «Fa una mica d’olor de cunyat», li van arribar a expressar alguns usuaris a Twitter.