Conclou els rumors

Isaac desmenteix que hi hagués droga a ‘La última tentación’: «Estic flipant»

El concursant ha conclòs els rumors que van començar a circular per les xarxes socials

Isaac desmenteix que hi hagués droga a ‘La última tentación’: «Estic flipant»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La polèmica ha arribat fins a ‘La última tentación’ per unes imatges que es van emetre dilluns passat. A l’estrena del debat presentat per Sandra Barneda va poder veure’s un vídeo que va generar tota mena de comentaris a les xarxes socials, provocant que el seu protagonista hagi hagut de concloure els rumors que havien començat a circular. 

El vídeo en qüestió mostrava els habitants de Vila Playa disfrutant d’una festa. En un moment determinat, Isaac li xoca la mà a Óscar mentre li passa un objecte de manera discreta. Aquest simple gest va començar a fer parlar molt a les xarxes, portant nombrosos usuaris a sospitar que es tractava de droga

A causa de l’enrenou generat, Isaac ha desmentit el rumor de manera taxativa. «Estic flipant una mica, m’esteu passant tota l’estona el vídeo que es va veure ahir en el debat», va reconèixer en una ‘story’ d’Instagram.

Notícies relacionades

«Vull aclarir que a la televisió no es pot fumar i li vaig deixar l’encenedor a l’Óscar perquè anés al racó. Jo hi havia d’anar després, llavors quan va acabar em va tornar l’encenedor. No era res més estrany», concloïa el concursant també conegut com Lobo. 

Una explicació que ja havia donat Marta Peñate a Twitter, tot i que amb una petita confusió respecte a l’objecte. «És tabac. Cada un té el seu tabac i alguns companys que només fumen en festes no en van portar... Li està donant un cigarret, malpensats», va comentar la concursant canària.