Passió sota els llençols

Sandra Pica i Julen protagonitzen el primer ‘edredoning’ de ‘Secret Story’

Els dos concursants van donar curs a la passió durant la matinada de dimarts

Sandra Pica i Julen protagonitzen el primer ‘edredoning’ de ‘Secret Story’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les càmeres de ‘Secret Story’ han captat durant la matinada de dilluns a dimarts el primer ‘edredoning’ de l’edició. Els seus protagonistes no han sigut d’altres que Julen i Sandra Pica, que van entrar a la casa dels secrets amb algun compte pendent que no van tardar a resoldre. Des d’aleshores, la complicitat entre tots dos ha sigut evident i només era qüestió de temps que donessin curs a la passió. 

Entorn de les 02.00 hores, quan els llums de l’habitació encara estaven encesos, els dos concursants es van estirar junts al llit. Després de diverses mostres d’afecte mutu, van utilitzar la famosa tècnica de l’‘edredoning’ per tenir un acostament molt íntim sota els llençols

Després de diversos dies de tontejar que deixava clar que entre ells existia alguna cosa més que una amistat, finalment van decidir fer un pas més en la seva relació amb una escena que no ha agafat ningú per sorpresa. 

Notícies relacionades

Julen i Sandra van començar a conèixer-se fa uns mesos, quan Tom Brusse estava participant a ‘Supervivientes’. La catalana, que va viatjar fins a Hondures per trencar la seva relació amb el marroquí, va decidir iniciar llavors un acostament amb qui va ser tronista de ‘Mujeres y hombres y viceversa’. Ara, mentre conviuen a la mateixa casa, podrien estar disposats a donar-se una segona oportunitat. 

Tot apunta que els espectadors de ‘Secret Story’ podran veure les imatges de l’‘edredoning’ a ‘Secret Story: cuenta atrás’, la gala que arrenca aquest dimarts a les 20.00 hores a Telecinco amb Carlos Sobera al capdavant. A més, al llarg de la nit, es resoldrà l’aposta dels Gemeliers sobre el secret de Julen i tindrà lloc la salvació de dos nominats.

Temes:

Secret Story