Aplaudida cobertura

La Televisió Canària arrasa en la seva retransmissió del volcà de La Palma i aconsegueix audiències històriques

La cadena autonòmica va realitzar una cobertura total del que passava a La Palma

La Televisió Canària arrasa en la seva retransmissió del volcà de La Palma i aconsegueix audiències històriques
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

L’illa de La Palma s’ha convertit en el centre de les notícies per l’erupció volcànica que va arrencar ahir. La gravetat dels fets, que no es produïen des de fa 50 anys, va fer que algunes de les cadenes de televisió alteressin la seva programació habitual per informar del que passava a la zona i en especial la Televisió Canària va realitzar una minuciosa retransmissió que ha arrasat en audiències.

En el moment en què es va iniciar l’erupció, la RTVC començava el Telenotícies Cap de Setmana, que va acabar convertint-se en l’arrencada d’una connexió que es va allargar tota la tarda. Durant tota la jornada el seu equip de reporters van cobrir l’obertura de diferents focus de lava i van informar des de nombrosos punts de l’illa amb entrevistes a experts en la matèria. A més, la cadena va oferir imatge en directe a través de les seves xarxes socials i va oferir el seu senyal a altres cadenes.

Notícies relacionades

La programació especial es va guanyar l’aplaudiment dels espectadors i s’ha vist reflectit en les audiències. L’informatiu de la cadena va aconseguir un increïble 50,6% de ‘share’ i 316.000 espectadors en tota la seva emissió, des de les 14.30 h fins a les 19.00 h. A continuació, l’espai ‘1 hora menos: Especial erupción en La Palma’ va aconseguir un 42,2% de quota de pantalla i 299.000 seguidors a les illes Canàries.

La segona entrega del Telenotícies va arribar a un 39,6% de ‘share’ i 301.000 espectadors entre les 20.30 h i les 00.00 h. A partir d’aquella hora i fins a la 01.30 h, l’especial que es va emetre va arribar a un gran 17.3% i 41.000 espectadors. Gràcies a aquestes dades, la cadena autonòmica va aconseguir aquest diumenge unes audiències històriques a l’arribar a un increïble 35,2% de ‘share’ en el dia.

Temes:

Canàries