Final descobert

La Fiama fa un espòiler de ‘La última tentación’ a ‘Secret Story’ que sorprèn Luis Rollán

La concursant va revelar com seria actualment la relació de dos concursants de ‘La isla de las tentaciones’

La Fiama fa un espòiler de ‘La última tentación’ a ‘Secret Story’ que sorprèn Luis Rollán

Secret Story

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Si hi ha un programa que pugui deixar el seu final exposat abans de l’emissió, aquest és ‘La isla de las tentaciones’. Per tant, el seu acabat d’estrenar ‘spin off’, ‘La última tentación’, no seria menys. Aquest cap de setmana, durant una xerrada nocturna a ‘Secret Story’, la Fiama era al jardí al costat d’alguns dels seus companys i va acabar revelant el que podria ser el destí d’alguns dels concursants de ‘La última tentación’.

L’exconcursant de la primera i tercera edició de ‘La isla de las tentaciones’ ha afirmat que el Manuel i la Lucía, parella amb què va coincidir la tercera temporada, haurien reprès la seva relació després de coincidir a ‘La última tentación’.

«¿I el Manuel ha tornat amb...?» preguntava dissimuladament Luís Rollán. «Pel que sembla sí, amb la Lucía», va respondre la Fiama en un to igualment baix, sense ser gaire conscients que se’ls sentia igualment. «¿El Manuel ha tornat amb la Lucía?» va repetir el col·laborador, tot i que aquesta vegada la concursant va ser una mica més ambigua: «Pel que sembla...». «¡No m’ho puc creure!», assegurava Rollán sorprès.

Notícies relacionades

«Segons el que diuen a les xarxes... jo què sé», reiterava la Fiama. «Bé, a les xarxes diuen cada cosa...», reaccionava ràpidament Isabel Rábago. Al veure que la seva versió es posava en dubte, la concursant va voler deixar clar que la seva informació era veraç, una cosa que també va confirmar Lucía Pariente: «I en un poble, que hi ha un munt de gent».

Tot i que es desconeix com es va produir aquesta conversa, alguns perfils de Twitter han reproduït la que presumptament, hauria sigut la conversa completa. Segons aquests comptes, el Jesús també hauria tornat amb la Marina. Per tant, les dues parelles haurien recuperat les seves relacions inicials.

Temes:

Secret Story