Directa

Les tres regles d’or d’una comensal de ‘First Dates’: «Si en trenco alguna m’enamoro»

Una de les participants es va presentar amb els seus trucs per lligar i no enamorar-se

Les tres regles d’or d’una comensal de ‘First Dates’: «Si en trenco alguna m’enamoro»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’ acudeixen solters que no han trobat el que de veritat busquen, com una de les últimes comensals, que va confessar haver descobert que no l’omplen els embolics d’una nit. En la seva visita al programa presentat per Carlos Sobera va voler compartir l’estratègia que utilitza quan té aquest tipus de relacions.

Notícies relacionades

El format de Cuatro va comptar aquesta setmana amb la Micaela, una jove que havia estat casada diversos anys i que té clar que no és només una dona d’una nit perquè es pot acabar enamorant i passar-ho malament: «Estic cansada de la toxicitat dels homes», va afegir en l’explicació que va donar al presentador sobre què no vol en la seva parella.

La jove va explicar que després d’unes quantes aventures va determinar l’estratègia que utilitza per no sentir res més per algú: «Jo tinc tres regles bàsiques per no enamorar-me. Una és que no me n’hi torno a anar al llit, la segona és no dormir a la casa i la tercera, que no tingui fills». «Si trenco una d’aquestes regles m’enamoro», va afegir molt segura del seu argument.