A ‘Sábado Deluxe’

Matías Urrea, ex d’Ainhoa Arteta, cancel·la la seva entrevista al ‘Deluxe’ a l’últim moment per aquesta raó

El programa es queda sense la seva entrevista principal quan falten poques hores per fer-se, tot i que es manté la presència de Bárbara Rey

Matías Urrea, ex d’Ainhoa Arteta, cancel·la la seva entrevista al ‘Deluxe’ a l’últim moment per aquesta raó
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La separació d’Ainhoa Arteta de la seva parella està sent un procés d’allò més tempestuós. Després de fer diferents declaracions molt dures en contra de la soprano, Matías Urrea havia tancat una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ per a aquesta nit, que ha sigut cancel·lada en l’últim moment.

No obstant, aquesta tarda havien començat a córrer diferents rumors que la seva intervenció no es produiria, fet que va confirmar Terelu Campos a ‘Viva la vida’.  

La col·laboradora va tenir accés al veritable motiu pel qual l’entrevista queia finalment: el Ministeri en què Urrea treballa no l’havia autoritzat a parlar a la televisió. En cas de saltar-se aquesta prohibició, s’arriscava a una possible sanció i fins i tot a ser expulsat.

«Era una entrevista tancada amb la seva representant legal, Teresa Bueyes, que estava pendent de firma. Però ha rebut recomanacions del seu àmbit laboral que desaconsellen intervenir en aquest programa», ha assegurat María Patiño a l’inici de ‘Sábado Deluxe’.

L’advocada, present al plató de Telecinco, ha resumit el que presumia ser la intervenció del seu representat: «Ell és una persona molt seriosa i tranquil·la que només volia justificar-se de les acusacions de desviacions econòmiques dels comptes d’Ainhoa Arteta sense perjudicar-la a ella».

Notícies relacionades

D’aquesta manera, ‘Sábado Deluxe’ es queda compost i sense entrevista principal, que sí que mantindrà el seu altre plat fort de la nit: la tornada al plató de Bárbara Rey, que dimarts passat va protagonitzar un dels seus moments televisius més desagradables.

I és que va haver de viure el dur tràngol de conèixer en directe que la seva filla, Sofía Cristo, havia patit abusos sexuals quan tenia 5 anys i per part d’una persona molt pròxima a la seva família.