Reportatge sobre ell

José Luis Moreno adverteix a ‘Equipo de investigación’: «Estic posant moltes querelles»

El programa va analitzar els delictes pels quals va ser detingut l’artista

José Luis Moreno adverteix a ‘Equipo de investigación’: «Estic posant moltes querelles»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Luis Moreno continua despertant la curiositat dels programes de televisió per analitzar els seus presumptes delictes de pertinença a banda criminal. ‘Equipo de investigación’ també va voler investigar sobre la qüestió en una entrega centrada en el cas que no va acabar massa bé.

Després d’anunciar el sumari i repassar la trajectòria de Moreno, Glòria Serra i el seu equip es van desplaçar fins a casa seva per donar-li l’oportunitat d’explicar la seva versió sobre els motius pels quals va ser detingut fa uns mesos.

Notícies relacionades

A l’arribar al barri, l’exjurat de ‘Tú sí que vales’ va rebutjar obrir-los la porta malgrat deixar clar que sí que pretenia concedir-los una entrevista: «Tenia molt bona disposició a col·laborar amb vosaltres fins que dos o tres col·laboradors i amics m’han trucat per dir-me que el que intenteu és que parlin malament de mi i que els pregunteu si els he pagat o no. És molt cansat...», va denunciar.

Mentre que la presentadora intentava convèncer-lo de participar en el programa, ell li va llançar un seriós avís amb to amenaçador: «El que sí que et diria, sisplau, és que ho feu amb un advocat perquè són moltes les querelles que estic posant. Estic fart del tema i seria molt trist haver d’afegir-ne una més. Una salutació i gràcies pels teus missatges», va afegir en una nota de veu.