Tens moment

Losantos sorprèn al posar al seu lloc Santiago Abascal: «És una postura irresponsable»

El líder de Vox s’ha negat a revelar si ha rebut la vacuna contra la Covid-19

Losantos sorprèn al posar al seu lloc Santiago Abascal: «És una postura irresponsable»

ESRADIO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Santiago Abascal, president de Vox, s’ha assegut aquest divendres davant els micròfons d’EsRadio. El polític ha visitat el programa de Federico Jiménez Losantos, que ha acabat esbroncant-lo després de negar-se a revelar si s’ha vacunat contra la Covid-19. 

Una escena que s’ha produït després que Losantos i Abascal s’unissin per atacar conjuntament Pedro Sánchez. «Cursi», «‘monji’l» i «‘chulo playas’» són alguns dels desqualificatius que han pogut sentir-se a l’estudi de l’emissora, tal com ha mostrat el programa ‘Todo es mentira’ durant aquest divendres a la tarda. 

No obstant, el rumb d’aquesta distesa conversa s’ha desviat després que Eduardo Inda li llancés una pregunta al convidat: «¿Vostè s’ha vacunat?». «No et contestaré a aquesta pregunta perquè crec que, davant tots els que han dit que vacunar-se és un acte de patriotisme o d’amor...», ha respost Abascal, sense poder acabar la frase, a causa de la interrupció de Losantos: «De tot això no, però és un acte de salut pública»

Notícies relacionades

«Crec que els espanyols han de tenir llibertat per vacunar-se o per no vacunar-se», ha insistit el líder de la ultradreta. Un argument que no convencia el locutor: «Els espanyols tenen llibertat per vacunar-se o no vacunar-se». Tot seguit, li ha retret l’actitud en aquest assumpte: «Sincerament, igual que dic una cosa dic l’altra, vostè té una responsabilitat. Hi ha milions de persones que voten Vox i crec que és una postura molt irresponsable».

«En aquesta empresa no pot entrar ningú sense vacunar, perquè si contagia em quedo sense redacció», ha continuat dient el periodista: «Aquestes coses que en teoria queden bé, a la vida quotidiana cal negociar amb la realitat. Negociar amb la realitat és la vacunació. Des que hi ha vacunes no ha mort ni un sanitari a Espanya. Alguna cosa bona estaran fent». No obstant, ha deixat clar que està «segur» que Abascal ha rebut la vacuna