Fitxatge frustrat

Kiko Hernández revela que va negociar entrar en ‘Secret Story’ i càrrega contra Edmundo: «És un indesitjable»

Kiko Hernández revela que va negociar entrar en ‘Secret Story’ i càrrega contra Edmundo: «És un indesitjable»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Hernández es va reincorporar aquest dijous a ‘Sálvame’. Després de desconnectar del mitjà televisiu amb uns dies de vacances, el col·laborador va tornar al seu lloc de treball revelant una delicada informació sobre Edmundo Arrocet. «María Teresa Campos m’ha explicat moltes vegades que aquest senyor li faltava el respecte cridant-li», va assegurar davant la sorpresa dels companys amb qui compartia plató. 

Però a més, el tertulià també va despertar nombroses reaccions en xarxes socials a l’explicar que va negociar la seva participació en el nou ‘reality show’ de Telecinco : «No sé si potser em foten bronca, però jo he estat a punt d’entrar a ‘Secret Story’. He estat a punt d’entrar, i si ho hagués fet, et dic que aquest senyor –Edmundo Arrocet– hauria sortit per la porta». 

«Li hauria posat la cara... No té on ficar-se. A aquest senyor que de sobte fuig del conflicte, li hauria donat quatre o cinc dades que se n’ha d’anar d’Espanya», va afegir Kiko, visiblement emprenyat, sense donar detalls sobre els motius pels quals el seu fitxatge no va arribar a bon port.

Notícies relacionades

El que està clar és que el seu principal rival a batre a la casa dels secrets hauria sigut el xilè: «Ets un indesitjable. A una dona no se li crida, però a una dona de certa edat, encara menys. Et vas aprofitar de la seva situació i de l’enamorada que estava». 

D’altra banda, va assegurar que Bigote quedaria en mal lloc si María Teresa Campos decideix parlar algun dia sobre les seves vivències al costat del xilè: «Si alguna vegada es fa un ‘Deluxe’ o parla d’ell, et juro que se t’obren les carns del que pot explicar»