Al seu blog

Jorge Javier respon Ayuso per les seves paraules sobre les agressions homòfobes: «Tornem a la guerra»

El presentador de ‘Sálvame’ i ‘Secret Story’ reflexiona sobre els atacs al col·lectiu LGTBI

Jorge Javier respon Ayuso per les seves paraules sobre les agressions homòfobes: «Tornem a la guerra»

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez reflexiona aquesta setmana al seu blog sobre l’augment de les agressions al col·lectiu LGTBI a diferents punts del país. El presentador fa referència a l’al·legat contra l’homofòbia que va pronunciar la setmana passada al plató de ‘Sálvame’, abans de saber-se que la denúncia interposada per un jove a Madrid era falsa

Després que s’aclarís aquesta qüestió, Isabel Díaz Ayuso es va fer ressò del discurs del presentador en el seu compte de Twitter i li va llançar un dard. «Ni grups d’homòfobs, ni terroristes enviant bales i navalles, ni grups d’experts. L’esquerra se’n va a l’abisme», va escriure la presidenta de la Comunitat de Madrid. 

Ara és Jorge Javier qui respon a la dirigent popular: «Abans del descobriment del pastís a mi se’m va acudir dir que aquesta llibertat que jo vaig conèixer al 95, any que vaig arribar a Madrid, ja no existia a la ciutat». «Es va embolicar una mica perquè alguns mitjans van entendre que era un míssil contra Ayuso. Ara, tothom que s’atreveix a qüestionar una cosa que passi a la capital està carregant contra la seva presidenta. El mateix que passava amb Pujol, vaja», escriu. 

El conductor de ‘Secret Story’ afirma que «ara hi ha els bons madrilenys i els mals madrilenys». «Jo, segons alguns sectors, pertanyo als dolents. No soc a la banda bona d’aquesta història», afegeix amb ironia, fent servir la polèmica frase que va utilitzar Ayuso en una de les seves visites a ‘El programa de Ana Rosa’. 

«S’equivoca Ayuso si pensa que quan dic que no estic tan tranquil passejant per Madrid li estic fotent una hòstia. Parlo de Madrid perquè és la ciutat on visc. Però escandalosos són els casos d’agressions homòfobes que hi ha a Catalunya, per cert. I a la resta del país s’estan incrementant de manera notable», remarca. 

Notícies relacionades

D’altra banda, el rostre de Mediaset recorda que «tot gai pateix agressions homòfobes en tots els moments de la seva vida». «Les vivim quan som nens a l’escola, després a l’institut, a la feina, al carrer. Però les tenim tan interioritzades que les acceptem com una cosa que forma part de la nostra vida. I en el moment que el col·lectiu diu ‘fins aquí’ els esquemes de la societat trontollen i es regiren contra el canvi», lamenta. 

Per acabar, Jorge Javier assegura que el progrés no només s’ha aturat, sinó que «tot el que s’ha aconseguit després de molts anys de lluita es posa en dubte». «Els anys de celebració han passat, per ara, a millor vida. Tornem a la guerra. Almenys, que ens agafin lluitant», acaba dient el comunicador.