A partir de les 20.00 hores

Primeres nominacions a la cara, aquesta nit en l’estrena de ‘Secret story: Cuenta atrás’

A més, el programa presentat per Carlos Sobera també acollirà el primer acarament entre dos participants pel qual podria revelar-se el primer secret

Primeres nominacions a la cara, aquesta nit en l’estrena de ‘Secret story: Cuenta atrás’

MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco (a les 20.00 hores) i Cuatro (a partir de les 23.00 hores) emeten aquesta nit la primera gala de ‘Secret story: Cuenta atrás’. En la seva estrena, l’espai presentat per Carlos Sobera acollirà les primeres nominacions, que se celebraran en presència de tots els concursants, i el primer acarament entre dos participants pel qual podria començar a revelar-se el primer secret de l’edició.

Després que activés ahir a la nit el botó, es produirà un cara a cara entre Isabel Rábago i Julen de la Guerra, de qui pensa que el secret que podria estar ocultant és que és germà del seu pare. La periodista exposarà els arguments que l’han portat a l’esmentada intuïció i escoltarà el que l’exparticipant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha d’al·legar en la seva defensa. A partir d’aquell moment, Rábago haurà de decidir si activa definitivament el botó i confirma la seva aposta, posant en joc la bola que té al seu poder.

Notícies relacionades

A més, estarà en joc la primera immunitat per evitar ser nominat, a través d’un nou element del concurs: el telèfon. L’espai llançarà també una nova dinàmica, la Línea Secreta de la Vida, en la qual un dels participants compartirà amb l’audiència aspectes de la seva vida desconeguts fins ara.

Finalment, arrencarà una nova prova setmanal. Durant la seva presentació es donarà la possibilitat d’aconseguir una nova pista que condueixi fins a un dels secrets.