En una entrevista

Karlos Arguiñano explica que ha donat medul·la òssia a la seva germana per ajudar-la amb la leucèmia

El cuiner ho ha confessat en una entrevista

Karlos Arguiñano explica que ha donat medul·la òssia a la seva germana per ajudar-la amb la leucèmia
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Karlos Arguiñano ha confessat que, recentment, ha donat medul·la òssia a la seva germana Lonaiz per ajudar-la en el tractament per combatre la leucèmia.

En una entrevista per a la revista ‘Pronto’, el presentador d’Antena 3 es va interessar per saber què és el que el motiva per seguir al peu del canó: «Jo intento cada dia animar la gent a cuinar, i que ho faci variat perquè, com més variat, més ben alimentat estàs. És així de clar», va explicar.

Notícies relacionades

Per demostrar la importància dels bons hàbits de vida, va voler explicar que gràcies al seu estat de salut ha pogut ajudar la seva germana: «Aquesta setmana he donat medul·la a la meva germana Loinaz, que té leucèmia. La vaig ajudar fa 15 anys però ara ha tingut una davallada. Per donar et fan un munt d’anàlisis i a mi el metge em va dir: ‘Mira, Karlos, continua fent la vida que fas, perquè estàs molt bé’. ¿I això gràcies a què? A l’estil de vida i l’alimentació», va afegir.

El conegut xef va voler posar èmfasi en com l’ajuda la cuina per seguir endavant: «Jo a la gent li dic que la cuina té molts avantatges perquè si cuines, t’entretindràs en la compra, la gent disfrutarà menjant el que has fet, t’ho agrairan i, per això, et sentiràs feliç. I en aquesta vida l’únic que val és ser feliç», va confessar.