A les 22.10 hores

‘Family Feud’ a Antena 3: ‘Un paso adelante’ i ‘Física o química’ s’enfronten en l’última entrega

Els participants de cada equip hauran d’intentar localitzar les respostes més comunes que el grup de 100 persones ha contestat

‘Family Feud’ a Antena 3: ‘Un paso adelante’ i ‘Física o química’ s’enfronten en l’última entrega

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / FREMANTLE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22:10 hores, una nova entrega de ‘Family Feud: La batalla de los famosos'. En aquesta ocasió, ‘Un paso adelante’ i ‘Física o química’ protagonitzaran aquest nou duel en l’espai presentat per Nuria Roca. Andrea Duro, Adam Jezierski, Blanca Romero, Sandra Blázquez i Adrián Rodríguez s’enfrontaran a Pablo Puyol, Mónica Cruz, Natalia Millán, Raúl Peña i Dafne Fernández.

Notícies relacionades

Els participants de cada equip hauran d’intentar localitzar les respostes més comunes que aquest grup de 100 persones ha contestat. Per exemple, «coses que sols fer avant el mirall» o «coses que pots trobar entre els coixins del sofà». No hi ha respostes incorrectes, però les més populars donen més punts. 

L’equip que més punts hagi aconseguit passarà a una ronda final en la qual es podran guanyar fins a 15.000 euros que aniran destinats a l’associació benèfica que triïn.